Kom je bij KOSelig iets lekkers eten? Dan serveer ik je de lekkerste glutenvrije broodjes en wraps die ik heb kunnen vinden. En mijn favoriete huisgemaakte taartjes, dat spreekt voor zich.
Uiteraard zijn alle ingrediënten door mij al zorgvuldig op allergenen gescreend, maar om er voor te zorgen dat jij 100% gerust van jouw lekkernij kunt genieten toon ik hier de ingrediëntenlijsten van alle broodjes en wraps, plus de meest voorkomende ingrediënten die ik voor het gebak heb gebruikt. Handig toch?
GEBAK
We werken met: rijstmelk, zonnebloemolie of plantaardige boter (Flower Farm), een glutenvrije bloem op basis van rijst, aardappel, tapioca, maïs en boekweit, xanthaangom en aroma of kleurstof (synthetisch / vegan). Met uitzondering van het bananenbrood werken we met gewone bietsuiker. We proberen hierbij wel de hoeveelheid suiker te beperken, maar het blijft een taartje. Het bananenbrood is gezoet met erythritol.
Vraag gerust ons personeel voor verdere informatie en de exacte ingrediënten van jouw favoriete gebak.
Deze site maakt gebruik van cookies, zodat wij je de best mogelijke gebruikerservaring kunnen bieden. Cookie-informatie wordt opgeslagen in je browser en voert functies uit zoals het herkennen wanneer je terugkeert naar onze site en helpt ons team om te begrijpen welke delen van de site je het meest interessant en nuttig vindt.