Assortiment

Bij Koselig vind je een uitgebreid assortiment heerlijke huisgemaakte gebakjes en zoetigheden waar iedereen van kan genieten. Daarnaast heeft Koselig een volledige lunchkaart, lekkere gebakjes en zelfs de mogelijkheid om een kinderfeestje te geven of een High Tea te doen.
Allemaal zonder gluten, koemelk, ei, noten, en soja. Verder bevatten de baksels ook geen gelatine. Heerlijk voor als je vegetarisch of veganistisch eet, of een voedselintolerantie of -allergie hebt. Maar ook als je gewoon alles kunt of wilt eten is op de kaart van Koselig iets voor jou te vinden.
Ons assortiment vers gebak varieert, dus kom vooral kijken wat er vandaag in de vitrine staat. Hieronder zie je alvast welke lekkere dingen we tot nu toe geserveerd hebben.

In de winkel vindt je koekjes, snoep, bakmixen, melen, pasta, snacks en nog veel meer. 100% glutenvrij, en in de meeste gevallen ook zonder koemelk, ei, noten, soja, en gelatine.

Oh en zit je favoriete gebakje of artikel er nog niet bij? Of wil je graag iets bestellen voor een speciale gelegenheid of ergens een flinke hoeveelheid van bestellen? Neem dan even contact op via info@koselig.nl dan kijk ik wat ik voor je kan doen. Of vraag er naar in de winkel.